DESPRE CASA AUTO IASI

Casa Auto Iași este parte a grupului de firme Tester și de peste 15 de ani contribuie cu onoare la scrierea istoriei economice a Iașului. Nu știm dacă există un secret absolut al longevității și succesului, însă povestea noastră s-a bazat mereu pe hărnicie, tenacitate, viziune, seriozitate și o sinceră pasiune pentru industria în care activăm, industria auto.

Astăzi, reprezentăm cu succes în Iași branduri auto renumite, reinventându-ne continuu pentru a fi la înălțimea așteptărilor și nevoilor clienților noștri. Și, evident, pentru a fi în pas cu vremurile. Lucrăm în fiecare zi pentru a descoperi soluții noi, pentru a consolida și crește calitatea serviciilor, pentru a fi autentici, profesioniști, moderni și inspirați.

Land Rover face parte din familia Tester de 12 ani. Un brand auto cu o personalitate aparte și un reper al eleganței britanice, Land Rover cucerește prin șarmul anglo-saxon specific.
Vă așteptăm la Casa Auto pentru a cunoaște oameni pasionați și instruiți, gata să vă prezinte o marcă auto cu adevărat impresionantă, într-un showroom modern și rafinat, la fel cum sunt și mașinile înseși.

1

CASA AUTO IASI
VANZARI SI SERVICE PHEV

Șoseaua Păcurari 177, Iași 700552

SERVICE

  • Vânzări
  • Service
  • Vopsitorie/Caroserie
  • Piese
  • Vanzari si Service PHEV

ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 14:00