• Range Rover

  Range Rover

  Rafinament fara egal

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Cel mai agil si dinamic Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Un Range Rover avangardist

 • Noul Range Rover Evoque

  Noul Range Rover Evoque

  Un echilibru perfect intre lux si tehnologie

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Distinctiv si contemporan, un adevarat Range Rover in forma compacta

 • Range Rover Evoque Convertible

  Range Rover Evoque Convertible

  O decapotabila pentru toate anotimpurile

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Cel mai versatil SUV Land Rover de pana acum

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Cel mai versatil SUV compact

TOP

  ASISTENTA RUTIERA

  In caz de accident
  Accidentele se intampla. Dar cu ajutorul programului nostru de asistenta in caz de accident, nu veti fi niciodata prea departe de un service autorizat, pregatit sa repare automobilul dvs.

  Reparatii rapide
  Probleme. Neplaceri. Lucruri pe care nu vi le doriti dupa un accident. Asa ca un sigur telefon va rezolva toate problemele. Discutii cu firma de asigurari? Gasirea unei platforme? Drumul pana la destinatie? Toate vor fi rezolvate de managerul nostru de incidente. Ati avut un accident? Sunati la 0800 521 786. Salvati acest numar in agenda dvs. Pentru orice eventualitate.

  PORNITI DIN NOU LA DRUM
  Drumuri de munte. Bolovani. Drumul pana la scoala. Daca automobilul ramane imobilizat, serviciul de asistenta rutiera Land Rover va trimite un tehnician specializat la locatia respectiva. Daca problema nu poate fi rezolvata la fata locului, vom transporta vehiculul la cel mai apropiat service autorizat sau la unul din apropierea resedintei. La alegerea dvs.
  CE TREBUIE SA FACETI CAND AVETI NEVOIE DE ASISTENTA
  Daca aveti nevoie de ajutor in caz de pana, incendiu, accident sau furt, contactati mai intai Land Rover Assistance.

  Telefon: +40 21 322 75 35
  Termeni si conditii

  Asistenta rutiera si tractare la nivel european
  Drumuri virajate. Drumuri de coasta si sate uitate de lume. Europa trebuie explorata. E reconfortant sa stii ca daca vehiculul ramane imobilizat in Europa, iar problema nu poate fi rezolvata la fata locului, vom transporta vehiculul la cel mai apropiat service autorizat. Si vom plati costul acestui serviciu.

  Preluarea automobilului
  Daca automobilul nu poate fi reparat in Europa sau daca reparatiile nu vor fi terminate pana cand trebuie sa ajungeti acasa, vom transporta vehiculul la service-ul autorizat cel mai apropiat de adresa dvs. de resedinta. Si bineinteles vom plati costul acestui serviciu (daca nu este mai mare decat valoarea de piata a vehiculului).

  Continuarea calatoriei
  Service-urile autorizate lucreaza rapid. Dar daca Land Roverul dvs. nu poate fi reparat in 4 ore, nu va vom retine mai mult. Vom organiza si vom plati continuarea calatoriei pana la destinatie. Sau daca preferati sa asteptati pana la repararea vehiculului, vom acoperi costul cazarii la hotel pentru cel mult 4 zile.

  Vehicul de inlocuire
  Daca un Land Rover este reparat dupa ce a fost recuperat de serviciul de asistenta rutiera Land Rover, vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a va furniza un vehicul de inlocuire pe o perioada de 2 saptamani. Trebuie doar sa ne prezentati un carnet de conducere valabil si sa platiti un avans pentru combustibil si pentru eventualele zile suplimentare de inchiriere necesare.

  Preluarea vehiculului
  Daca vehiculul a fost transportat la un service autorizat Land Rover aflat la o distanta mai mare de 68 de km de resedinta dvs., il veti recupera fara probleme. Acesta va fi predat in siguranta la adresa dvs. de resedinta.

  Strada Pacurari, nr. 177, 700552, Iasi